***TILBUD ***

* Vi vet det er godt med regelmessig massasje. Derfor gir vi deg 50% rabatt på hver 5. massasje!*

 

Avslappende Ayurvedic massasje

30/60/90 MINUTTEr • KR 480/680/1100

Denne massasjen passer bra mot stress, depresjon, eller dersom du vil ha en pause fra hverdagen. Avslappende massasje gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning. Vi bruker kun økologisk kokosolje som massasjeolje.

Muskelbehandling 

30/60/90 MINUTTEr •KR 480/680/1100

En dyptgående massasje som strekker og tøyer stramme muskler. Målet med denne behandlingsformen er  å gjenninføre bevegelse i hinnene som omgir musklene, samt å fjerne eventuelle spenninger mellom hinnene.

I en revolving-behandling følger terapeuten facieband som forbinder muskler i lengre kjeder, og grepene og dragene terapeuten utfører gjennspeiler dette.

Revolving er en meget effektiv behandlingsform for å bedre bevegelsesutslag der vanlig massasje ikke helt blir «ferdig». 

 

Triggerpunktbehandling (Dry Needling)

30 MINUTTEr •KR 480

Triggerpunkter kan finnes i alle muskler og triggerpunktbehandling retter seg mot smertepunkter i muskulaturen som fører til smerte og redusert bevegelighet i muskelen. 

Triggerpunktene behandles med nåler og hver behandling avsluttes med lett massasje.

Nålene som brukes er svært tynne og selve stikket merkes knapt.

Behandlingene varer i 30 minutter og er velegnet dersom man har litt dårlig tid og ønsker å få en effektiv behandlig på kort tid.  

Det anbefales minst 2 dager mellom hver triggerpunkt behandling. Les her for mer informasjon.

 

Gravidmassasje

30/60 MINUTTEr •KR 480/680

Gravidmassasje er spesielt utviklet for deg som snart skal bli mor. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Massasjeoljen som brukes er uten tilsetningstoffer. Vi bruker kun økologisk kokosolje.

Hot Stone massasje

60 MINUTTEr •KR 880

Massasje med varme lavasteiner er den ultimate spa opplevelsen, når du vil unne deg noe helt spesielt.

Lymfemassasje

90 MINUTTEr • KR 1100

Lymfemassasje er en behandling hvor massøren jobber med lymfesystemet i kroppen. Denne behandlingen ligger i overflaten og man jobber ikke med musklatur.

Lymfemassasje bidrar til bl.a:

  • Redusering av hevelser og ødemer

  • Styrker immunsystemet

  • Bidrar til mer effektivt vekttap (i samhandling med kosthold og trening)

  • Raskere restituering etter hard trening

  • Raskere rekovalens etter skade og lengre tids sykeopphold.

Pakke à 4 behandlinger, påfølgende 3 behandlinger avtales under 1. behandling. Velgegnet behandling etter operasjoner, sykehusopphold, som smertelindring for fibromyalgia med mer. Les her for mer informasjon.

 

Reiki

60 MINUTTEr • KR 680

Reiki er en japansk teknikk for stressreduksjon og avslapning som også fremmer naturlig heling. Det gjøres ved å legge hendene på utvalgte områder.  Reiki er basert på filosofien om at en  "livskraftenergi" strømmer gjennom oss og holder oss i live. Hvis ens livskraft er lav, er det mer sannsynlig at vi blir syke eller føler oss stresset.  Dersom den er høy har vi et bedre grunnlag  til å være lykkelige og sunne.

Reiki behandler hele personen inkludert kropp, følelser, sinn og ånd og skaper mange gunstige effekter som inkluderer avslapning og følelser av fred, sikkerhet, harmoni og velvære.

Reiki-energien er rundt oss, fordi den er ubegrenset og tilgjengelig for alle. Selv om Reiki er åndelig i sin natur, er det ikke en religion. Den har ingen dogmer, og det er ingenting du må tro for å lære, motta og bruke Reiki.

Kan kombineres med vanlig massasje.

 

Detox

30 MINUTTEr • KR 480

Giftstoffer hoper seg opp i kroppen over lang tid og lagres i fettvevet.

Detox-behandlingen utføres med kopping og går over lår, hofter, bryst og mage. En behandling varer 30 minutter, og man starter opp med 4 behandlinger med 1 ukes mellomrom, så følge opp med så mange behandlinger man føler man trenger.

Denne Detox-behandlingen baserer seg på mekanisk påvirkning av fett- og bindevev, samt et godt vanninntak. 

 

Cellulitt

30 MINUTTEr • KR 480

Cellulitter er svulne fettceller i underhuden. Behandlingen løser opp i bindevevet og fettvevet og lar kroppen fjerne overskytende fettvev og glatte ut huden. Behandlingen varer  i 30 minutter og man starter opp prosessen med 4 behandlinger minimum, påfølgende behandlinger til man er fornøyd. 1 uke mellom hver behandling slik at kroppen skal rekke å reagere på behandlingen. Behandlingen går over lår, sete og evt. mage, og baserer seg på mekanisk påvirkning av det underliggende vevet, samt godt vanninntak.

 

Kopping 

massasje tillegg • KR 150 

Kopping er en teknikk mye brukt bl.a innen kinesisk medisin og er en meget effektiv behandling hvor man bruker spesielle kopper for å skape et vakum som løfter opp vevet under koppen. Dette bidrar til å løsne opp i bindevev, bedrer sirkulasjonen i musklene og kan bidra til økt lymfebevegelse, bedre sirkulasjon av blod og lymfe med mer. Kopping kan brukes til å behandle alle deler av kroppen og er et flott komplement til ordinær massasjebehandling. (obs! ikke for de med skjør hud og/eller blødersykdom)

Aromaterapi

massasje tillegg • KR 150 

Tett nese? Hodepine? Uren hud? Ønsker du en avslappende opplevelse?

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som oftest kombinert med massasje. Vi bruker økologiske oljer. 

 

Hodebunnsmassasje/Fotmassasje

inkludert I fullkroppsmassasje (60 og 90 minutter)  

Vi tilbyr hodebunnsmassasje og fotmassasje som del av full kroppsmassasje, uten ektra kostnad.

 

Fot Massasje 

massasje tillegg  • 15 MINUTTEr • KR 150

Vi tilbyr fotmassasje både som tillegg til vanlig massasje eller for seg selv.

 

Taping

30 MINUTTEr • KR 200

Terapeutisk taping brukes for å behandle ulike plager som plantar facitt, hælspore, plattfot, jumpers knee, runners knee, overstrekt albue, skulderplager, osv. Ved terapeutisk taping brukes en kombinasjon av underlagstape og statisk tape som støtter og stabiliserer området som skal behandles. Terapeutisk Tape kan sitte på opp til 5 dager. Spesifiser plage ved booking.

Taping kan også være forebyggende i forbindelse med idrettsarrangementer/treninger; dette gjøres ved å stabilisere det leddet som er mest utsatt, eller som er under rehabilitering. Idrettstaping på denne måten gjøres med hvit sportstape, og skal kun sitte på frem til aktiviteten er over, så skal tapen fjernes.

 

****************************************************

Når behandlingen starter vil det ved første gangs behandling gås igjennom inntaksskjema som fylles ut når man kommer til klinikken, og en grundig sykehistorie registreres.

Ved videre behandlinger gjennomføres en oppfølgingssamtale for å se hvordan effekten av behandlingen har vært og om det er evt. behov/ønsker for endringer.

 

Avbestillingspolicy

Timer “ikke møtt” må betales i sin helhet. Eventuell avbestilling må gjøres min. 24 timer i forkant på telefon 32 14 50 50 eller e-post til post@kirohonefoss.no. Mandagstimer avbestilles fredag før kl 16:00.

 
 

Gave til de som har alt?

Gavekortbestilling

Gavekort kjøpers navn: *
Gavekort kjøpers navn:
Kjøpers adresse: *
Kjøpers adresse:
Gavekort mottakers navn: *
Gavekort mottakers navn:
Vil du hente gavekortet selv? *
Gavekort valg: *