Om massørene

 
 
 
 

Massør Ashika Natalia Lopes

Ashika Natalia Lopes kommer opprinnelig fra Brasil. Hun har en psykologi grad fra 2009, og har bodd i Norge siden 2017.  Etter psykologi studiene fokuserte hun på studier innen selvutvikling og holistisk terapi (Ayurvedic massasje, myofascial release, Reiki, blomstermedisin og Theta-healing).   Ashika bruker sitt virke til å hjelpe folk med å slappe av og gi en følelse av velvære.  

Trenger du en liten ferie fra hverdagen, kan du bestille en time hos Ashika.

 
 

Massør shino wilberg

Shino er utdannet massør fra Axelsons bodywork school, med videreutdanning som massasjeterapeut ved samme skole.

Shino har en Bachelor innen idrettsfag, pedagogikk og helse fra høyskolen i Telemark fra 2011 (nå Høyskolen Sør-Øst Norge) og masterkurs innen idrettspsykologi fra samme skole.

Med en lang og variert idrettskarriere som både utøver og trener har han en god forståelse for sammenheng mellom funksjonen i bevegelsesapparatet og hvordan trening og behandling får frem det beste resultatet.

Shino mener det er viktig å utvikle seg som terapeut og vil kontinuerlig jobbe med dette som mål.

 
 

Massør marpa løberg

Marpa Løberg kommer opprinnelig fra Sør-Trøndelag, siden 2000 har han vært bosatt i Valdres. 

Han ble utdannet innen holistisk massasje i 1998-1999 og har jobbet som massasje terapeut siden 2001 på flere forskjellige Spa og hoteller. 

Siden 1997 har han også praktisert yoga, mindfullness og meditasjon, og har deltatt og vært med-arrangør av utallige yoga og meditasjons retreats i inn og utland.

Med sin brede kompetanse og erfaring fra meditasjon og selvutvikling får han de fleste mennesker til å slappe av, puste litt dypere og gi slipp på spenninger, stress og ubehag.

Kropp-sinn-ånd er unik og har sin egen historie, derfor kreves individuell oppfølging og omsorg, dette får du av Marpa.