Pasient historier

 
shutterstock_318046931.jpg
 
 
Som student sitter jeg mye hver dag, og beveger meg ikke så mye som jeg burde. For to år siden begynte jeg å slite mye med migrene og nakkesmerter. Jeg ble av min lege anbefalt å prøve kiropraktor, siden smertestillende ikke hjalp. Kiropraktor Fredrik Balsnæs gjorde en grundig undersøkelse, tok røntgen bilder og kom frem til at jeg hadde en leddlåsning i den øvre del av nakken min. Jeg fikk jevn oppfølging i to måneder og plagene mine forsvant gradvis. Jeg er veldig taknemmelig for hjelpen jeg har fått!
— Hanne 23, student

Etter en lang dag på jobben låste ryggen seg helt. Det hogg til i korsryggen og jeg klarte ikke bevege meg. Jeg ble bært til kiropraktor Fredrik av en kollega som hadde vært på klinikken hans tidligere. Jeg gruet meg fælt, men behandlingen var ikke smertefull. Etter første behandling var jeg betraktelig bedre og ryggen min var helt tilbake til normal i løpet av en måned. Har nå begynt med forebyggende behandling og er veldig fornøyd.
— Mads 28, Mekaniker

Jeg leste på nettet at kiropraktikk kan hjelpe mot svimmelhet og øresus så jeg bestemte meg for å prøve dette. Etter et fall for 5 år siden var jeg mye plaget med svimmelhet og øresus. Kiropraktoren gjorde en grundig undersøkelse av nakken min og behandlet deretter. Jeg ble mye bedre etter første behandling. Symptomene kommer tilbake av og til, men da går jeg tilbake til kiropraktoren for å fikse det.
— Trond 60, Bonde

Jeg pensjonerte meg for 10 år siden etter 40 år med produksjonsarbeid. Ryggen har vært plagsom i alle år og jeg har til tider slitt mye med strålesmerter i leggen. I perioden jeg har gått til behandling har smertene blitt redusert og strålesmertene i leggen er ikke lenger så intense. Jeg kan nå være mer aktiv og klarer å gå lengre turer.
— Lasse 75, pensjonist

Jeg besøkte egentlig kiropraktoren for korsryggsmerter og fortalte ikke kiropraktoren om kjeve og tann-smertene jeg hadde vært plaget med de siste årene. Jeg tok flere antibiotika kurer og smertestillende og det hjalp ikke. Kiropraktoren behandlet nakken, kjeven og korsryggen min. Etter et par behandlinger så hadde jeg ikke noe smerter i kjeven/tannen i det hele tatt. Jeg ble utrolig overrasket over at smerter jeg har gått med så lenge ble borte etter bare et par behandlinger!
— Torill 58, HR

Tusen takk Fredrik for hjelpen jeg har fått! Jeg fikk diagnosen “Frozen Shoulder” for et par år siden og kunne ikke løfte armen. Det plaget meg veldig når jeg gikk på ski, løftet barnebarnet mitt og ved daglige aktiviteter. Jeg trodde ikke det kunne bli noe bedre. Etter kiropraktor Fredrik behandlet ryggen og skulderen min, fikk jeg mye bedre bevegelse i skulderen. Nå klarer jeg meg å løfte armen min uten smerter. Dette er jeg veldig takknemelig for!
— Tone 62, kontorarbeider

Ringerike Kiropraktiske Senter er fantastisk - både kiropraktorer er varme, omsorg og profesjonelle. Jeg var i en ulykke for mange år siden, og jeg pleide å bli litt nervøs for å ha nakken min justert, men Jamy gjør en god jobb, hun finner alltid nøyaktig hvor problemet er og hennes justeringer er veldig lett og behagelig. **Sterkt anbefalt**.
— Ivar 50, salg

Veldig hyggelige og profesjonelle folk! Med egen røntgen maskin, det nyeste utstyret og masse kompetanse så fikser de det som fikses kan :).
— Andreas 31, idrettsutøvere
 
 

Vi setter pris på din tilbakemelding. Vennligst del din opplevelse her og bli med i trekningen av en 60 minutters massasje hver måned!

Facebook

Google+

 

 
 
Name *
Name